Cena naših usluga

Cena obuke

dobro došli

Auto škola Jugo

Auto škola Jugo se bavi obukom vozača B, C i CE kategorije. Auto škola Jugo je škola sa tradicijom dugom preko 30 godina, vaša preporuka je naša reklama. Preko 14000 zadovoljnih kandidata je prošlo obuku u našoj školi, teorijsku i praktičnu edukaciju polaznika vrše stručni komunikativni i iskusni predavači kao i instruktori. Posle naše obuke kandidati su spremni samostalno i bezbedno da upravljaju vozilom. Našu stručnost, iskustvo i kvalitetan rad dokazuje velika prolaznost naših kandidata kako na teorijskom tako i na praktičnom ispitu. Sve je lakše uz osmeh.

Cenovnik za B kategoriju

TEORETSKA OBUKA (30+10)
RSD
PRAKTIČNA OBUKA (40)
RSD
TEORETSKI ISPIT
RSD
PRAKTIČNI ISPIT
RSD

Da li cena treba da utiče na odabir auto škole?

Iako je mnogima presudan faktor prilikom odabira auto škole cena same obuke, to ne treba da bude slučaj sa vama ukoliko želite kvalitetnu, bezbednu i sigurnu obuku.

Dugogodišnje iskustvo i visok stepen prolaznosti naših kandidata ne svrstavaju nas u red najskupljih auto škola, ali smo svakako tu da vama prenesemo znanje i neophodne veštine kako biste bili bezbedan učesnik u saobraćaju.

ZADOVOLJNIH KANDIDATA

0

GODINA SA VAMA

0

MESECA DO DOZVOLE

0

GODINA SA VAMA

0

MESECA DO DOZVOLE

0

ZADOVOLJNIH KANDIDATA

0

Zbog čega je cena auto škole ovako „visoka“?

Mnogi će pomenuti kako je ranije obuka budućih vozača za B kategoriju bila daleko jeftinija, ali to je pre svega jer ista pravila nisu važila ranije kao i sada.

Od budućih vozača se, prema novom zakonu o saobraćaju, očekuje da pre nego što sednu za volan prođu obuku koja se sastoji iz nekoliko segmenata.

Kandidati koji se odluče da uplove u svet saobraćaja za probnu vozačku dozvolu moraju da odslušaju teorijsku nastavku koja se sastoji od 40 časova, prođu praktičnu obuku koja je takođe 40 časova, ali i polože teorijski i praktični ispit.

Takođe, zakon predviđa da budući vozači polože i test iz prve pomoći, a svakako ono što se nikada nije menjalo jeste posedovanje lekarskog uverenja koje garantuje da je kandidat medicinski zdrav za vožnju automobila.

Sve su ovo stavke koje utiču na cenu obuke u auto školi, ali kada se uzme u obrzir činjenica da se ovakav način obuke pokazao kao nov (pre svega imajući uvid u statistiku saobraćajnih nezgoda na drumovima u Srbiji) onda bezbednost nema cenu.

Shopping Basket